Reklamefilm

Flerkameraproduksjon

Musikkvideo

Reklamefilm er en bra måte å få vist fram sitt produkt eller tjeneste på. Enten reklamen skal vises på nett, TV eller kino, kan vi hjelpe deg med dette.

Om det skal streames live eller tas opp, lever vi det som trengs. Vi kan dekke sportsarrangementer, konserter, konferanser og alt annet som kan filmes.

Er du en artist som trenger å komme fram i rampelyset er nok musikkvideo ditt beste valg. Vi kan lage musikkvideo til alle musikksjangre.

After movie

Nyhetsreportasjer

Utleie

Trenger du opptak en et arrangemnet som du vil bruke til markedsføring eller vise til andre, kan vi levere en film som viser det du vil på best mulig måte.

Er du en avis eller et magasin som satser på Web-TV og trenger å dekke en sak kan vi levere en god reportasje alene eller med reporter.

Har du kunnskapen men mangler utstyret? Ikke noe problem. Vi har utleie av kamerautstyr slik at du kan få gjennomført dine egne produksjoner.

Våre tjenester

Vi leverer alt innen film og TV

Om Gudesen Videoproduksjon

Gudesen Videoproduksjon er et enkeltpersonsforetak som leverer alt innen TV, film og video -relaterte tjenester. Daglig leder er Torunn Gudesen og innehaver er Herman Gudesen.

Kontakt

+47 978 18 141

herman@gvprod.no

 

Sosial